HTML

Ébredj Magyar

A jelenlegi magyar visszásságok összegzése. Ötleteket várok a problémák megoldására. Küldjetek a témába vágó nem említett történeteket.

Friss topikok

  • stepy: Meg itt is: stepy.blog.hu/2009/03/29/kulfoldi_media_magyarorszagrol_megdobbento_jelensegek_i_resz#... (2009.04.01. 21:08) Érdekes elmélet!
  • sanya18: "Rekordmértékben csökkent augusztusban az amerikai háztartások hitelállománya a Fed által publikál... (2008.10.08. 23:15) Vége az álomnak
  • sanya18: A többi gondolatoddal amugy nagyrészt egyetértek. Ez ritka :D Itt ott azért szívesen hozzáfűznék p... (2008.10.08. 11:47) Miért tart az ország ott, ahol tart?!

Linkblog

Óriási dugókat okoz a NATO-csúcs (Index)

2008.10.08. 16:34 egyhazafi

"Az ablakokban ne hadonásszon senki, szellőztetni lehet"

"Az elzárt területen lakóknak ajánlásokat fogalmazott meg a Köztársasági Őrezred. Egyebek mellett felhívták a figyelmüket, hogy az ablakokban ne tegyenek félreérthető mozdulatokat, de azért senkinek nem lehet baja, ha szellőztet"
 
Mi a túró van itt már megint? A saját lakásomban, amit kifizettem és megszenvedtem érte nem csinálhatom azt amit szeretnék?
 
Mi van, ha éppen akkor dugni akarok a nappaliban vagy az ablakban? Lelőnek, mert sikít az asszony?
 
A kormány megérthetné végre – Az otthonom szent és sérthetetlen- Akkor dugok, szarok a lakásomban amikor akarok. Ezt az apró szabadságot is el akarják venni?
Ki hívta ezeket?
 
Miért kell szívatni egy egész várost, mert pár maki megérkezik? Budapest közlekedése amúgy is siralmas, minek ezt fokozni?
Szenvedjenek ők is a dugókban, mint mindenki más. Nem ők tartják el az országot! Nem őket szívatja az APEH és az állam állandóan.
 
Elég lesz a megvonásokból. Végre válaszoljanak az emberek egyszerűen.
-  Kapjátok be! Meressze mindenki az ablakában a környéken a csupasz fehér seggét
 
- Nesztek látnivaló!

 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://ebredjmagyar.blog.hu/api/trackback/id/tr37703582

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása