HTML

Ébredj Magyar

A jelenlegi magyar visszásságok összegzése. Ötleteket várok a problémák megoldására. Küldjetek a témába vágó nem említett történeteket.

Friss topikok

  • stepy: Meg itt is: stepy.blog.hu/2009/03/29/kulfoldi_media_magyarorszagrol_megdobbento_jelensegek_i_resz#... (2009.04.01. 21:08) Érdekes elmélet!
  • sanya18: "Rekordmértékben csökkent augusztusban az amerikai háztartások hitelállománya a Fed által publikál... (2008.10.08. 23:15) Vége az álomnak
  • sanya18: A többi gondolatoddal amugy nagyrészt egyetértek. Ez ritka :D Itt ott azért szívesen hozzáfűznék p... (2008.10.08. 11:47) Miért tart az ország ott, ahol tart?!

Linkblog

"Vége a magyar romák kanadai áradatának"

2012.06.12. 14:12 egyhazafi

Hahahahahahahaha

Mi történt?  A világ egyik leghumánusabb országa Kanada is beintett a kiMENEKÜLT cigányoknak?

Magyarországot biztonságos országnak fogják minősíteni, az innen érkező menekülteknek szinte semmi esélye nem lesz kint maradni, és rövid úton visszaküldik őket. Kanada milliárdokat spórol, de romolhat a nemzetközi megítélése.

A kanadai képviselőház elfogadta a vitatott törvényt, amely átírja az ország menekültügyi rendszerét, írja a CBC.ca. A C-31 kódjelű új javaslat 159 igen, 132 nem mellett ment át az alsóházban, most átkerül a szenátusba, amelynek szintén jóvá kell hagynia.” (Index.hu)

 

Na de kérem szépen. Szegények itt üldöztetetve és sanyarú körülmények közt vannak tartva. El vannak nyomva. Miért nem engedik ki őket?

Szégyen attól a szép országtól, hogy nem fogad be üldözött menekülteket.

Hol van a humánusság,  tolerancia, együttérzés és egyéb költői szavak. Ezeket a becses kifejezéseket csak akkor ismerik, amikor 8000 Km –re vannak az áldozatok. Vagy rájöttek, hogy a túlzott liberalizmus nem vezet célra bizonyos népcsoportoknál?

Ránk tudják mondani, hogy kirekesztők, elnyomók vagyunk. Akkor mire a kitoloncolás és nem befogadás? Ők sem különbek a többi államtól, nem tudták megregulázni a cigányokat. Inkább itt hagyják nekünk. Szánalmas a kanadai vezetés ezek után egy rossz szavuk nem lehet se ránk, se senki másra.

Remélem hamarosan talál a magyar cigányság egy másik humánus országot, ahová menekülhet (és szipolyozhatja 3-4 évig az ottani szociális rendszert) majd idővel az az ország is rájön, hogy bizonyos szociális hálót nem lehet fenntartani, mert egyesek szemtelen és szemérmetlen módon élősködnek.

Sajnos a magyar kormány még nem jött rá egy fontos dologra. Ezért újabb adók kivetésével tartja fent a munkát és ebből származó bérből megélést nem ismerő csoportokat. Akiknek csak a szája jár, de dolgozni nem tudnak. Hasonlóak az USA ban található naplopó hordákhoz. Elhitették velük, hogy mindenkiből lehet milliárdos playboy vagy rock sztár. Ezért nem hajlandóak elmenni dolgozni 80.000 Ft –t. Inkább meresztik a feneküket és várják a sült galambot.  Könnyebb sírni és újabbnál újabb segélyekért sorban állni, mint elmenni dolgozni.

Ezeket a segélyeket pedig csak új adók kivetésével lehet kifizetni.

A kérdés:

Meddig tűri ezt a birka magyar nép? 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://ebredjmagyar.blog.hu/api/trackback/id/tr584583327

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása