HTML

Ébredj Magyar

A jelenlegi magyar visszásságok összegzése. Ötleteket várok a problémák megoldására. Küldjetek a témába vágó nem említett történeteket.

Friss topikok

  • stepy: Meg itt is: stepy.blog.hu/2009/03/29/kulfoldi_media_magyarorszagrol_megdobbento_jelensegek_i_resz#... (2009.04.01. 21:08) Érdekes elmélet!
  • sanya18: "Rekordmértékben csökkent augusztusban az amerikai háztartások hitelállománya a Fed által publikál... (2008.10.08. 23:15) Vége az álomnak
  • sanya18: A többi gondolatoddal amugy nagyrészt egyetértek. Ez ritka :D Itt ott azért szívesen hozzáfűznék p... (2008.10.08. 11:47) Miért tart az ország ott, ahol tart?!

Linkblog

Ukrajnában - "MEGFELEZIK A MINISZTEREK ÉS A KÉPVISELŐK FIZETÉSÉT "

2009.03.04. 11:30 egyhazafi

"Az ukrán parlament felére csökkenti az ukrán államfő, a kormánytagok és a parlamenti képviselők fizetését.

A gazdasági válság különösen súlyosan érintette Ukrajnát. A kormány tavaly a Nemzetközi Valutaalaphoz fordult pénzügyi segítségért. Az IMF 16,2 milliárd dollárt bocsátott az ország rendelkezésére.

Az ukrán nemzeti bank alkalmazottainak fizetését március 16-ig szintén szabályozzák. Az intézkedés érinti a rendőrséget, az igazságügyi dolgozókat és az ügyészeket is. A határozat mellett 374 honatya szavazott 49 ellenében." (http://www.magyarhirlap.hu/cikk.php?cikk=161631)

Nálunk ilyet az életbe nem szavaznának meg maguknak a képviselők.

Fel kéne vetni a parlamentnek a fenti kérdést a Magyar parlamentnek és aki nemmel szavazz azt a Kossuth téren felakasztani. A vagyonát és a családja vagyonát is elkobozni. Ne ússza meg azzal, hogy más nevére íratja a Horvát tengerparti nyaralót!

Biztos jó példa lenne a többiek számára.

Hol marad kedveseim az 1000-2200 Milliárd forint sporolás, amit javasoltak a piacvezető tanácsadó cégek?

Siralmas, hogy egykor büszke országunkat gazdaságilag és társadalmilag is lekörözték a Cseh, Szlovák versenytársak!

Szégyellem magam, hogy így lesüllyedtünk!

 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://ebredjmagyar.blog.hu/api/trackback/id/tr2979646

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása